Hostal del Priorat
Carregant imatgesCarregant imatges ...

Entorn

Pels amants del golf, a la nostra comarca ,hi podeu gaudir a menys de 8 Km de 3 camps de pitch&put ( 1 de nou forats i 2 de divuit) i un camp de golf, el de la Graiera, immers entre les montanyes i davant del mar, amb unes vistes espectaculars. A vint Km el Camp Costa Daurada, a 30 Km Aigües Verds i també els tres camps de Port Aventura recentment inaugurats.

A l'estar situats al Penedès, poden visitar diferents bodegues de vins i caves.

A uns 10Km aprox. es troba la Costa Daurada, amb les platges de Calafell, St. Salvador i Comarruga.

Si la cultura és del seu interés poden aprofundir en el món de Pau Casals, visitant la seva casa nadiua, la vil.la Casals( casa d'estiueig, ara convertida en museu) i l'auditori. Aquesta ruta cultural es pot acompañar amb una visita al museu Deu, la casa Museu Àngel Guimerà i la Fundació Apel.les Fenosa.

A la nostra comarca també podeu disfrutar d'un safari i parc aquàtic, l'Aqualeón, situat a Albinyana. També podeu visitar les restes de la Ciutadella Ibèrica de Calafell.

A 35 Km es troba la ciutat de Tarragona, catalogada com a Ciutat del Patrimoni de la Humanitat, la qual us pot oferir un ampli ventall de museus i monuments per a visitar; a part de les seves platges, un port esportiu, teatre, cinema...

A 45Km hi ha el parc temàtic Port Aventura, que forma part d'un complex que també inclou el parc Aquàtic Costa Caribe i Port Aventura Golf.

Hostal del Priorat Estrella  Telf: 977 69 80 74 - 692 91 79 61

Contactar  |   Àvis legal  |   Politica de Privacitat
Copyright © 2010 - ITS Group, S.A.